• Nieuwe Website
    Website

    Nieuwe Website

    Als u een nieuwe website wilt, maar toch niet teveel wil betalen. Dan bent u bij FT design verzekerd van een professionele website die u na oplevering makkelijk zelf kunt onderhouden. Ik ben Klantgericht biedt u service en denk met u mee, zodat ik aan uw wensen kan voldoen.

    Lees meer....

  • Huisstijl
    Huisstijl

    Huisstijl

    Een professioneel logo of een volledige huisstijl schept vertrouwen in uw bedrijf, producten of diensten. Een logo is voor uw potentiƫle klanten vaak de eerste kennismaking met uw onderneming. Ik ontwerpt met veel plezier een logo of huisstijl waar u trots op mag zijn en waarmee u een verpletterende indruk maakt!

    Lees meer....

  • Website Redesign
    Website Redesign

    Website Redesign

    Ik geloof dat net als bij een auto, websites in de tijd de nieuwigheid verliest . Doordat er nieuwe technologiƫn en software mogelijkheden op de markt verschijnen, kan het zijn dat uw website oud overkomt bij bezoekers . FT design kan uw oude website een nieuwe frisere uitstraling geven.
  • Responsive Websites
    Responsive

    Responsive Websites

    Een term die de laatste jaren steeds meer wordt gebruikt. Waar het eigenlijk op neer komt is dat uw website wordt geprogrammeerd zodat deze juist op een smartphone of tablet wordt weergegeven. Simpel gezegd passen responsive websites zich aan naar de scherm resolutie die een bezoeker van de website gebruikt.

PRIVACY STATEMENT FT DESIGN

29 NOVEMBER 2017
Privacy 'Statement'

FT Design hecht veel waarde als het gaat over de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit Privacy Statement willen wij u heldere en transparante informatie geven over hoe onze stichting omgaat met uw persoonsgegevens. Wij waarborgen zo goed mogelijk uw privacy en gaan daarom zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. FT Design houdt zich in alle gevallen aan de wet- en regelgeving, waaronder de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Vragen om uw toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt;
  • Enkel die persoonsgegevens verwerken welke minimaal nodig zijn;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd zijn;
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;

Als FT Design zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van de Privacy statement, vragen hierover heeft kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:

FT Design
Prof. Krabbestraat 20
5142 CL Waalwijkl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens
Uw persoonsgegevens worden door FT Design verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden:

  • Het leveren van diensten die u van ons afneemt;
  • Het afwikkelen van betalingen;

Voor de bovenstaande doelstellingen kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • Adres
  • Postcode
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres;
  • Bankgegevens;

Verstrekking aan derden
De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is. Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

  • Het aanvragen van een domeinnaam en webhosting;

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. De betrokken derde bewaart deze gegevens alleen zolang nodig is voor het leveren van hun dienst. Wij zullen de door u verstrekte gegevens nooit aan andere partijen verstrekken en of verkopen, tenzij dit wettelijk verplicht is. Een voorbeeld hiervan is in een kader van een politieonderzoek. Als deze (persoons) gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Minderjarigen

Wij verwerken enkel persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) met schriftelijke toestemming van de ouder(s), verzorger of wettelijke vertegenwoordiger. Het is dan belangrijk dat de ouder(s) of voogd deze statement leest. Zij kunnen ook de rechten uitoefenen die u hebt met betrekking tot de persoonsgegevens die u bij ons achterlaat, zoals het recht om u te verzetten tegen de (verdere) verwerking van uw persoonsgegevens of het recht op inzage in en correctie van uw gegevens.

Bewaartermijn

De gegevens blijven bewaard zo lang de persoon met ons zaken doet. Dit omvat zowel de alle persoonsgegevens en bankgegevens. Na afloop van de inschrijving worden de gegevens meteen verwijderd

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

  • Alle personen die namens FT Design van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan;
  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
  • We versleutelen en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;
  • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
  • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;

Rechten omtrent uw gegevens
U heeft recht op inzage, aanpassingen als deze onvolledig of feitelijk onjuist zijn en verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben.
Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.


Klachten
Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy bescherming.