Planning Amerika 2019

Seattle

Forks

Mount Ranier

Portland

Coosbay

Shady Cove

Cresent City

Fortuna

San Rafael

 • Seattle

 • Forks

 • Mount Ranier

 • Portland

 • Coosbay

 • Shady Cove

 • Cresent City

 • Fortuna

 • San Rafael

  Datum Van Naar Afstand Overnachting

  dinsdag 3 september 2019

  Amsterdam

   Seattle

   

  Hilton Seattle Airport

  De vlucht van Amsterdam naar Seattle staat vandaag op het programma. Seattle is de grootste stad van de staat Washington in het noordwesten van de Verenigde Staten van Amerika. In deze bruisende stad is veel te beleven en te doen. Seattle, bijgenaamd ‘Emerald City’, ligt aan de Grote Oceaan en is omringd door rivieren, meren en bossen. Het is de thuishaven van Boeing, de espressomachine, Starbucks en Microsoft. De stad werd begin jaren negentig wereldwijd bekend toen bands als Nirvana, Pearl Jam en Alice in Chains er de basis voor de grunge rock legden. Naast bekende tv-series als Frasier en Grey’s Anatomy vormde Seattle ook het decor voor de film Sleepless in Seattle, met Meg Ryan en Tom Hanks in de hoofdrol. Seattle
  woensdag 4 september 2019

  Seattle

   

   

  Hilton Seattle Airport

  Vandaag zullen we wel weer vroeg wakker zijn. Mooi om de stad eens te gaan bekijken.

  • Geocaching HQ
  • Space Needle
  • Pike Place (markt)
  • Kerry Park (skyline)
  Geocaching HQ building Fremont Seattle 1024x768
  donderdag 5 september 2019

  Seattle

       
  Het vervolg van gisteren  
  vrijdag 6 september 2019

  Seattle

  Forks

   

  Tiny house

  Tijd om de huurauto op te halen. Met de bus kunnen we vanaf het vliegveld naar de autoverhuurders gaan. Vanuit Seattle is het westelijk richting Olympic national park. Hurricane Ridge biedt een panoramisch uitzicht op het park en de omliggende gebieden. U kunt de schilderachtige weg rijden en vanaf de parkeerplaats kunt u gemakkelijk genieten van adembenemend uitzicht op de bergen. Er zijn ook enkele korte (en langere) wandelingen in de omgeving voor degenen die hun benen willen strekken.

  • Hurricane Ridge (wandeling)
  • Rialto Beach
  dsc 0315 0
  zaterdag 7 september 2019

  Forks

   

   

  Tiny house

  Onze eerste AirBNB in Folks aan de west kant van het Olympic National Park. Voor vandaag kunnen we een dagtocht maken naar het Hoh Rain Forest of één van de prachtige stranden bezoeken in de nabijheid van onze Cabin.

  Het Hoh Rain Forest is een van de grootste gematigde regenwouden in de Verenigde Staten en een absolute must-see bij een bezoek aan Olympic National Park. Regen valt vaak in het Hoh Rain Forest, wat bijdraagt ​​aan een jaarlijkse neerslag van 140 tot 170 inch elk jaar! Het resultaat is een ongelooflijk weelderig bladerdak van mossen en varens dat bijna elk zichtbaar oppervlak bedekt. De Hall of Mosses Trail is de meest populaire trail in het Hoh Rain Forest - en terecht! De betoverende 0,8-mijlsroute doorkruist onder esdoorns gedrapeerd met grote gezwellen van spikemoss. U vindt ook de Spruce Nature Trail (2 km) in de buurt, die verschillende interpreterende borden langs de schilderachtige wandeling langs het bos biedt.

  • Hoh Rain Forest
  DSC04470 WEBSITE
  zondag 8 september 2019

  Forks

   Mount Ranier

   

  Blue Pearl Suite

  Een reisdag dag vandaag. Het eerste gedeelte rijden we nog door het Olympic National Park. Het stuk langs de kust moet ook nog heel mooi zijn. Daarna gaat de 101 weer richting het binnenland. Bij Aberdeen komen we weer terug in de bewoonde wereld.

  • Ruby Beach
  DSC04569 WEBSITE
  maandag 9 september 2019

  Mount Ranier

   

   

  Blue Pearl Suite

  Een bezoek aan Mount Ranier national park. Als we vroeg wakker zijn moeten we Tipsoo Lake de zonsopkomst gaan bekijken. Daarna terug naar Paradise waar we de Skyline trail kunnen gaan lopen. Dit is één van de meest typische wandelroutes in de staat Washington, de Skyline Trail omzeilt het iconische paradijsgebied van Mount Rainier National Park en brengt bezoekers en toeristen van over de hele wereld naar enkele van de beste landschappen in de Pacific Northwest. Gemakkelijk bereikbaar vanaf het Henry M. Jackson Visitor Centre en de naburige historische Paradise Inn, de Skyline Trail is een populair trails voor alle niveaus van wandelaars.

  • Tipsoo Lake (zonsopgang)
  • Skyline Trail
   
  dinsdag 10 september 2019

  Mount Ranier

   De Dalles

   

   

  Een reisdag met enkele leuke hoogtepunten. De route voert ons langs de diverse vulcanen in de regio. Mount Ranier, mount Helens en mount Hood.

  • Mount Helens
  • Mount Hood
   
  woensdag 11 september 2019

  De Dalles

   

   

   

  • Multnomah Falls
  • Trillium Lake (WISDM)
  • 1ste Cache ter wereld
   
  donderdag 12 september 2019

  De Dalles

   Coosbay

     
  Een ritje langs de prachtige kust. Onderweg komen we langs de Devi's Punch Bowl. Deze kunnen we bezoeken bij eb. Tide Table
  • Devils Punch Bowl
  devil
  vrijdag 13 september 2019

  Coosbay

   Shady Cove

   

  Maple Leaf Motel

  Wetenschappers beschouwen Crater Lake als het schoonste en helderste grote water in de wereld, plus een van de schoonste lucht in de natie! Het meest iconische uitzicht: enkele van de meest populaire kijklocaties van Crater Lake zijn vanaf de rand bij het nabijgelegen Visitor Centre en de Crater Lake Lodge. Hier vindt u talloze uitkijkpunten om te genieten van de levendige kleuren van het meer en het pittoreske Tovenaarseiland. Bezoekers hebben sinds de opening in 1915 vanaf het dek van de Crater Lake Lodge genoten van een schitterend uitzicht.  
  zaterdag 14 september 2019

  Shady Cove

  Cresent City

   

   Westward Inn

  Het meest bekende uitzicht in het park is niet verrassend - de sequoia's! Deze prachtige bomen zijn overal in het park te zien, met als favoriete plek de Boy Scout Tree Trail. Deze 2,5 km lange route in Jedediah Smith Redwoods State Park leidt bezoekers diep in oudgroeiend bos, via Fern Falls en naar de beroemde padvindersboom.

  • Jedediah Smith Redwoods State Park (Boyscout Tree Trail)
   
  zondag 15 september 2019

  Cresent City

  Fortuna

   

  The Redwood Riverwalk Hotel (The Redwood King Suite)

  Prairie Creek Redwoods State Park is de thuisbasis van de op een na grootste overgebleven stand van ongesneden, oudgroeiende redwood-bos dat nog in de wereld is. Prairie Creek Redwoods State Park heeft meer dan 70 mijl aan wandelpaden om te verkennen. Deze routes variëren enorm in afstand en moeilijkheidsgraad. De prairie Creek trail is een gemakkelijk trail, hoewel iets langer. Deze wandeling van 4 mijl slingert langs de kristalheldere Prairie Creek en door weelderig sequoiabos. Bezoekers kunnen ervoor kiezen om een ​​kortere trail te nemen dat langs de Corkscrew Tree loopt, een boom met talloze rompherhalingen.

  • Prairie Creek Trail
   
  maandag 16 september 2019

  Fortuna

   

   

  The Redwood Riverwalk Hotel (The Redwood King Suite)

  Gelegen in Redwood National Park, is de Tall Trees Grove Trail een populaire dagwandeling voor diegenen die op zoek zijn naar een workout en een magisch redwood-bos willen ervaren. Deze rondweg van 4 mijl is matig-inspannend vanwege een hoogteverschil van 800 voet. Een vergunning is vereist om het parcours te wandelen en kan worden verkregen bij een van de bezoekerscentra van het park. The Tall Trees Grove herbergt een voormalige titelhouder van 's werelds hoogste boom, die heeft bijgedragen tot de oprichting van het Nationaal Park in 1968. Libby Tree hield de titel tot 1994 toen de top stierf terug en resulteerde in het naar de 34e hoogste vallen boom in de wereld.

  • Tall Trees Grove Trail
   
  dinsdag 17 september 2019

  Fortuna

  San Rafael

    Panama Hotel

  Net voorbij Fortuna verlaten we de hoofdweg om de avenue of giants te volgen.

  • Avenue of Giants
   
  woensdag 18 september 2019

  San Rafael

   

   

  Panama Hotel

  Vandaag gaan we de andere kant van de Golden Gate Bridge bezoeken.

  • Kirby Cove
  • Point Reyes National Recreation Area
  40585234 299304404227862 5047748141239277521 n
  donderdag 19 september 2019

  San Rafael

  San Fransisco - Amsterdam

    
  Een ritje van 50 kilometer. Dwars door San Francisco naar het vliegveld, waar we de huurauto inleveren en terug vliegen richting Nederland

  Afdrukken E-mail