Amazing World Brummen

Amazing World trail

woensdag 30 juni 2021 – Om half acht ging braaf Karins wekkertje. Die van mij niet, dus daar moeten we vanavond nog maar eens naar gaan kijken. Gisteren zijn we na de relax modus nog naar een pannenkoeken restaurant in Rheden gereden. Nooit geweten dat je van 1 pannenkoek zo vol kunt zitten. Nog nooit in me opgekomen dat je ook babi pangang op een spekpannenkoek kunt doen? Best lekker.

Regen

Terug naar vandaag. Normaal kom ik met dit weer niet buiten. Hier heeft het de hele dag geregend en de diverse buienradars gaven niet aan dat het ergens droog zou worden. Allereerst maar eens de regenkleding voor de dag halen. Daarna maar weer eens ontbijten.

Ontbijt was weer goed. We hebben wel geregeld dat we vanaf morgen pas om 9 uur gaan ontbijten. De dag duurt best lang als het de hele tijd regent vandaar.

Cachen in Brummen

Terug op de kamer toch nog maar eens een keer de buienradar geraadpleegd. Ten noorden van de Veluwe zoom werd het al wat droger en wat wil nu het geval? Er ligt een mooie Geocache reeks bij Brummen.

Een uurtje later zaten we in de auto richting Brummen. Goed ingepakt in de RevolutionRace Cyclone broek. Een waterdichte, winddichte en ademende shellbroek en de Columbia waterdichte jas. Het enige wat ons kon gebeuren is dat we het koud kregen.

Amazing World

Een geocache reeks die ons op de naam geschreven is kon beginnen. De Amazing World was de naam van de trail. Dwars door natte bossen, met hoog gras en hier en daar wat wilde beesten. Zo kwamen we 2 roofvogels, een Hoornaar en een ree tegen. Oh ja en niet te vergeten heel veel muggen.

Smerig

Cache nummer 1 kon meteen de boeken in. Gadverdamme!!! Een honden losloop route en op cache 1 lagen wat drollen. Ik ging ervan uit dat het neppers waren, maar helaas voor mijn vingertjes was dit niet het geval. Het bleken goede stevige, maar zeer zeker wel echte te zijn. Tijd voor wat papiertjes en de sterillium. Gelukkig waren de andere uit de serie op één na goed te vinden en na enkele uren waren we moe en voldaan weer terug bij de auto.

Rond een uur of drie kwamen wij allebei tot de conclusie dat we deze natte dag toch best wel waren doorgekomen. Tijd om via de De Steeg en de Beekhuizerweg weer naar het hotel te rijden. Hier bovenop de Posbank was het een stuk natter dan waar wij vandaag rondliepen. Een juiste keuze dus.

En nu?

Terug in het hotel was het uitpuffen met een biertje. De tour de France aan en op zoek gaan naar een leuk restaurantje voor vanavond. We wilde eigenlijk naar Woods. Dit is een restaurant van de eigenaren van het hotel, maar deze had geen plek meer. Dan de Tripadvisor weer open en zoeken maar. We rijden vanavond weer terug naar Rheden. De keuze is gevallen op het Wapen van Rheden.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *