Dag 10 St. Augustine – Daytona – Orlando

Starting Location: St. Augustine, Amerika

Final Destination: Orlando, Amerika

Afstand: 218 km.

Reistijd: 2 uur 32 min.

Hotel:  Disney’s Caribbean Beach Resort

Vanmorgen wakker geworden met gelukkig steeds beter weer. Ik was om 06.00 uur al wakker om zo 12.30 uur Nederlandse tijd het eredivisie voetbal te gaan volgen. Na afloop van de wedstrijden hebben we even een klein feestje gevierd, omdat Ajax het kampioenschap binnen heeft gehaald.
 
Daarna zijn we richting Daytona gereden. Waar we een pitsstop maakte bij het racecircuit van Daytona international speedway. We zijn eerst even de tribune opgekropen om zo de gigantische baan te zien. Er was een race bezig, maar wat dat voor soort race was wisten we niet. Daarna hebben we een tour van 90 minuten gehad, die ons alle plekken van het circuit liet zien. Victory lane, de perconferentie ruimte, een ritje over de baan etc. 
 
Na het verlaten van het circuit hebben we onze weg naar Orlando vervolgd. Hier zitten we maar liefste 4 nachten en kunnen dus bijna 5 dagen om de Disney parken gaan bezichtigen. Als eerst ingecheckt in ons hotel Disney’s Caribbean hotel en onze leuke thema kamers, ingericht met bedden als piraten schepen. De koelkastjes goed vol gedaan met een hoop drank voor de komende warme dagen.
 
Vervolgens zijn we op pad gegaan naar het eerste park. Dit was Epcot, waar we een mooi vuurwerk show hebben gezien en daarna een licht show en een parade in het Magic Kingdom.

 

Nu lekker te bed, het was weer een lange dag ! Morgen vervolg van de Disney parken !

Comments are closed.