Dag 10 Svolvær

30 juli 2017 – Svolvær. Vandaag een echte rustdag. Het heeft de hele dag geregend, dus we konden weinig ondernemen. De Svolværgeita hadden we vandaag graag willen doen, maar wie weet een idee voor morgen. Dus het was uitslapen vanmorgen, daarna een boterham met koffie en dan toch maar opzoek naar een supermarkt die open was vandaag. We waren gisteren namelijk de hamburgers vergeten en dan wordt een broodje hamburger wel heel saai.

Het hele dorp rondgereden. De Coop dicht, de Spar dicht, de Rema 1000 dicht. Dan komt Google met de tip. Een Rema 1000 net buiten het dorp heeft zondagsopenstelling. Dat hadden meerdere toeristen ontdekt en het was een drukte van belang op de parkeerplaats. Leuk detail is dat men dan een soort camping winkel in een grote supermarkt open hebben. Dus de broodnodige items kun je dan kopen en ze hebben minder personeel nodig.

Na de inkopen was het snel terug naar huis. De VPN op de laptop open en Ziggo streamen voor de Formule 1. Kunnen we toch nog even de laatste race voor de zomerstop in Hongarije meenemen. Ondertussen hebben we ook een timelaps gestart onder ons huis. Het leek me wel leuk om de vloed te zien opkomen. De enigste droge plek was onder ons huisje. Dus even klauteren en de camera daar opgezet. Na enkele uren heb je dan toch een leuk filmpje van 12 seconden.

De rest van de dag hebben we een beetje zitten relaxen en als avondeten waren daar dan eindelijk de hamburgers. Na het eten nog even een korte wandeling naar een Geocache gedaan. Deze konden we gisteren niet doen, omdat er een bruiloft aan de gang was. Vandaag was het stuk rustiger, dus ook deze kunnen we weer bijschrijven.

Morgen hopen we op meer actie, maar een rustdag kan ook wel lekker zijn, al hoop ik dat het er niet teveel worden.

Comments are closed.