Dag 10 Zion

9 mei 2011 Springdale – Vanmorgen wakker geworden in een nat Springdale. De wind van gisteren was gaan liggen, maar daarvoor in de plaats hingen er heel veel wolken. Jammer, want dan wordt Zion in eens een stuk minder mooi. We sliepen helemaal ideaal. Dicht bij het visitors center. Dus in een poep en een scheet stonden we bij de busjes die je door het park vervoeren. Niet alvorens we natuurlijk hadden ontbeten in een lokale ontbijttent, waar ze eindelijk eens goede koffie hadden.

De hele morgen hebben we door de regen moeten ploeteren om toch nog wat moois te kunnen zien. We hebben een tijdje bij weeping rock gekeken. Deze huilde door al dat regen water heel hard. Daarna zijn we naar de Narrows gegaan. Toen we aan het eind van dit pad kwamen konden we helaas niets van de Narrows zien. De normaal zo rustige rivier was nu een hele woeste.
Dan maar terug naar ons appartement waar we ’s middags eieren hebben gegeten op toast. De zon begon eindelijk weer te schijnen en we besloten om terug het park in te gaan. Maar voordat we eenmaal in de bus zaten begon het alweer te gieten. We zijn vanaf de Zion Lodge gaan lopen naar de lower Emerald pool. Een mooie route als het niet regent. Nu viel alles toch een beetje in het water, rooie smurrie. Via de grotto terug naar de bus gegleden. Het was wel een mooi stukje lopen.

Uiteindelijk hebben we wat geocaches gedaan en nog bever gespot, die flink rond lag te spetteren in het water. Daarna wat winkelen en terug naar het appartement, waar we nog hamburgers hebben gemaakt en lekker opgepeuzeld.

Na een discussie over het tijdsverschil gaan we morgen op pad naar antelope canyon en de Grand Canyon.
Tot Morgen….

ps. Voor mijn TweeSteden collega’s. Ik heb hier iemand gezien… K. Sonnemans!!!!!

Comments are closed.