Dag 11 Orlando Disney

Starting Location: Caribbean Beach Resort, Amerika

Final Destination: Caribbean Beach Resort, Amerika

Hotel: Disney’s Caribbean Beach Resort

Vanmorgen moesten we even op gang komen nadat we gisteren redelijk gesloopt in ons bedje waren geland. De wekker wilde dat we al om half 8 wakker moesten worden maar die hadden wij niet gezet. Nu doet deze wekker het dus niet meer.
Nadat we langzaam aangekleed waren gingen we op pad om een ontbijtje te gaan nuttige bij de “Old Port Royale Centertown”. Een minuutje of tien lopen vanaf onze kamer in Trinidad South. Vandaar vandaan namen we na het ontbijt de bus. Dit transport middel is hier bij Disney geweldig geregeld. We hoeven de auto niet te gebruiken en er rijden hier honderden bussen overal naar toe.
Voor deze dag hadden we onze zinnen gezet op Animal Kingdom. Na 20 minuten wordt je dan voor de hoofdingang afgezet en kun je het park in met je hopper pas. Animal Kingdom is een park wat anders is dan de andere parken van Disney. Dit is natuur in wereldthema’s zoals Afrika en Azië. Na de Kilimanjaro Safari zijn we de wat wildere attracties op gaan zoeken. Eén daarvan is Kali River Rapids. Een soort Piranha van de Efteling, maar dan één waar je wel nat in wordt. Zeg maar doorweekt. Gelukkig is het weer warm en waren de kleren bij sommige van ons zo droog. De korte spijkerbroeken duren dan natuurlijk iets langer. Ook leuk is de Everest expeditie. Een achtbaan die zowel vooruit als achteruit gaat. Na enkele uren sjouwen was het tijd om even terug te gaan naar ons resort. Even relaxen en daarna terug naar de Hollywood Studio’s.  Jammer dat ze een park open houden tot 12 uur en dat dan de meeste attracties dicht zijn. Morgen dus nog maar eens een keer overdag proberen.
Nu zijn we weer helemaal afgewerkt, dus weer tijd oom de luikjes te sluiten. Wat we morgen weer allemaal beleven gaat Nick jullie morgenavond (heel vroeg ’s morgens) weer vertellen. Tot dan…

Comments are closed.