Dag 13 Las Vegas – Los Angeles

12 mei 2011 Las Vegas – Vanochtend lekker rustig aan gedaan. Karin en michael zijn vroeg opgestaan en zijn nog even naar hun ‘vorige hotel’ Circus Circus gegaan en hebben daar lekker ontbeten. Nick en Brigitte hebben gebruik gemaakt van het waanzinnige ontbijtbuffet in het hotel zelf. Daarna uitchecken, respectievelijk via de telefoon en via de tv (waarom wachten bij de balie) en toen verzamelt bij de auto en richting Los Angeles, ons eindpunt van de vakantie.

Wat zijn de afgelopen 1,5 week toch snel voorbij gegaan. Het was een lange rit, en onderweg was niet veel te zien. Het was ook niet erg aantrekkelijk om uit te stappen, want de temperatuur meter gaf 93 graden fahrenheid aan, dit is ongeveer 35 graden. Toch maar even gestopt toen we een ‘market’ langs de weg zagen. Hier wilde we even een plaspauze houden, maar we moesten dan ook wel wat kopen aldus de eigenaresse. Zo gezegd zo gedaan, wij snel plassen. Dit was wel een gekke wc, want het waren 2 wc’s langs elkaar, met alleen een tussen schotje ertussen. Karin en Brigitte zaten dus samen te plassen en ondertussen gezellig te kletsen, haha. Daarna even een zoete snack gekocht en snel weer verder, we hadden nog 2 uur te gaan.

Onderweg werd het steeds drukker op de weg, en de wegen werden als maar breder. Je moet hier goed oppassen, je wordt van links en rechts ingehaald. Een ongeluk zit in een klein hoekje.
Na een reis van ruim 4 uur aangekomen in ons hotel in Los Angeles. Het is een prachtig hotel met een mooie binnentuin en een lekker warm zwembad. Mooie beplanting.. Luxe kamer.. echt Hollywood!! De vakantie wordt goed afgesloten…

Eenmaal gesetteld wilde we natuurlijk even shoppen! (vooral Nick en Brigitte,haha) Dus op naar ‘The Grove’en the Farmers Market. Dit was goed te lopen aldus de dame achter de receptie. Dus wij op pas. Het is maar goed dat we onderweg te weg vroegen aan iemand, want het bleek dus ruim een uur lopen! Toen maar een taxi aangehouden en ons lekker laten rijden. The Grove is een super gezellig en leuk opgezet winkelcentrumpje.. Daarachter The Farmers Market, een overdekt eetpaleis, met allemaal kleine eet en drink tentjes. Hier hebben we lekker een burrito gegeten (hij was lekker, maar van de binnenkant zag hij er niet uit).

Daarna lekker verder gewinkeld bij de bekende winkels; Abercrombie & Fitch, Victoria Secret en ga zo maar door. Nu zijn we weer terug in het hotel, we hebben even de dag voor morgen doorgenomen. Universal Studios it is!
Nu lekker slapen… morgen weer een leuke dag in het vooruitzicht!

Comments are closed.