Mercedes AMG GT C Coupe

Dag 14 Langenau – Waalwijk

Starting Location: Langenau

Final Destination: Waalwijk

Afstand: 688 Kilometer.

Reistijd: 7 uur

Hotel: Prof. Krabbestraat

5 mei 2018 – Waalwijk. Het hotel in Langenau was een geweldig hotel. Jammer dat ze ons vergeten waren tijdens het diner, maar dat had waarschijnlijk te maken dat een oud medewerkers die balie dienst had ons gewoon ergens in het restaurant neer had gezet. Bij het ontbijt ging het een stuk beter. We werden meteen aangesproken of we koffie lusten? Na het ontbijt heb ik nog even een sigaretje gerookt in de rookkamer. Een gigantische ruimte, met poolbiljart, darts, voetbaltafel en grote tv’s. Jammer dat we die gisteren niet ontdekt hadden, dan hadden we hier ons de avond wel vermaakt.

We waren aan de vroege kant met inladen. Geen probleem, want we wilde beide eigenlijk wel naar huis. Ik noem het altijd de twee weken dip. Dus hup en gas op de lolly. Ook deze keer besloten we om niet via de standaard 61 te rijden, maar via de 8 en België. Een vele rustigere route, waar wat meer gestuurd moet worden. Niet zo zaai dus en het tijdverlies is volgens Googlemaps maar 5 minuten. Karin was onderweg gecharmeerd van een hele dikke Mercedes AMG GT C Coupe waar we een flinke tijd mee op hebben gereden. Ja, ja ik kon deze bijhouden met het oude beestje. Er zaten volgens Karin twee chickies in die van de man geen bekeuringen mochten krijgen en hielden zich prima aan de snelheid.

We hebben weer gestopt in Zweibrucken om even te rusten en meteen even lekker te shoppen. Er zitten zo veel winkels en voor mij de Columbia en North Face. Maar deze keer was Karin die de shopping Queen werd.

Na het shoppen was het nog 4 uur gas geven, voordat we thuis waren. Onderweg nog wel wat oponthoud gehad bij Spa. Daar zijn ze over 14 kilometer met de weg bezig en mag je maar 70 en er was het WEC op spa aan de gang. Konden we nog net een glimp van opvangen.

Om 16:00u waren we thuis. Net op tijd, want we konden bijna niet meer door de voorruit kijken van het aantal dode insecten wat is geland op onze voorraam. Nu uitladen, wassen en op het eten wachten, want koken daar hebben we nu geen zin in.

Iedereen weer bedankt voor de leuke reactie op Facebook. De volgende trip gaat naar het zuiden van Engeland. Wie weet tot dan….

Comments are closed.