Dag 14 Op naar Miami

Starting Location: Cocoa Beach, Amerika

Final Destination: Miami, Amerika

Afstand: 346 km.

Reistijd: 3 uur 34 min.

Hotel: Hilton-Miami International

Vanmorgen zijn we vroeg wakker geworden in het muffe hok wat Daysinn hete in Cocoa Beach. Wel een mooie plek op nog geen 50 meter van de pier van Cocoa Beach. Karin was er vroeg uit om de zonsopgang te bekijken. De rest moest nog even bijkomen van de heftige dagen in Disney en de dag in Kennedy Space Center.

Na het simpele ontbijt (gratis) werden de spulletjes weer eens ingeladen. Het wordt steeds moeilijker om alles in onze Jeep Patriot te proppen. De dames houden van shoppen en dan moet er op een gegeven moment een koffer gekocht worden om alles mee te kunnen nemen.
 
Al snel zaten we op de snelweg die weer zuidelijk ging. Het weer deed vandaag ook weer goed van zich spreken. Met een lekkere 30 graden moest de airco van de auto goed meewerken om ons kool te houden. Ook de insecten hadden deze vrijdag vroeg weekend. Na 2 uur rijden konden we bijna niets meer zien door de voorruit. Helemaal vol gesplet met insecten.
Langzaam werd het op de Miami Turnpike steeds drukker en drukker totdat we op een gegeven moment in een file belanden. Uiteindelijk kwamen lekker vroeg aan in het Hilton in Miami, waar we onze laatste nacht gaan doorbrengen. Op de 13 verdieping mogen we vannacht gaan slapen. Een balkonnetje voor de rokers en prachtig uitzicht over het vliegveld van Miami vanwaar we morgen rond 16:00u Amerikaanse tijd het luchtruim kiezen richting Düsseldorf.
 
Nadat we onze spullen de kamer hadden geslingerd werd het tijd om door het trage drukke verkeer van Miami richting Miami Beach te gaan. Ook op vrijdagmiddag is het daar druk dus het duurde even voordat we een parkeergarage hadden gevonden die niet vol was. Nadat we de auto geparkeerd hadden hebben we 5 uur lang in Miami Beach rond gehangen. Vooral dikke Amerikaanse bakken bekijken en mensen die vooral willen laten zien wat ze allemaal hebben. Nick wilde graag zien hoe het eruit zag in het donker. Dus lekker bij de Starbucks op het terras zitten kletsen totdat het donker genoeg was. Uit elke hoek kwamen toen ook de toeristen en rotzooi verkopende verkopers tevoorschijn. Uiteindelijk zijn we zonet weer terug gekomen in ons hotel. Toch nog 45 minuten rijden vanaf Miami beach. Onderweg hebben we nog een prachtig uitzicht over downtown Miami gezien.
 
Nu douche en op ons gemak de spulletjes weer goed inpakken. Morgen pas om 12:00u uitchecken. Op ons gemak de auto terug brengen en dan NAAR HUIS.

Comments are closed.