Sunset Remmem Gard

Dag 19 Åndalsnes

Starting Location: Åndalsnes, Noorwegen

Final Destination: Åndalsnes, Noorwegen

Hotel: Remmem Gard

8 augustus 2017 – Andalsnes. Een slechte nacht gehad vannacht. De keelpijn die ik gisteren al had heeft nu doorgezet en ben heerlijk verkouden geworden. John, Ingrid en Natasja wilden vandaag toch op pad en zijn dus met zijn drieën weggegaan richting de Romsdalseggen. Ik ben rond 11 uur uit bed gekomen en heb zo nog wat uurtjes geslapen die ik vannacht miste. Na het ontbijt niets gedaan. Alleen maar een beetje suf voor mij uit zitten gapen.

Toch net na de middag samen met Karin een stukje gaan wandelen. Gisteren zijn John en ik al opzoek geweest naar een zandstrand wat hier 2,5 km. vandaan moet liggen. Maar we zijn toen door een echte Noorse regenbui overvallen. Vandaag was het beter weer en Karin en ik hebben uiteindelijk het strandje gevonden. Jammer dat er zoveel muggen zitten, maar het is prachtig. Er hangt zelfs een zipline die van de andere kant komt. Leuk voor de foto, dus er even aan gaan hangen.

Terug in ons huisje flink van de zon genoten, die af en toe op het terras scheen. Maar als ie dan eventjes scheen was het echt heet. Rond een uur of 4 waren Ingrid, John en Natasja ook weer terug. Zij hebben de Rampestreken gewandeld. Een flinke klim omhoog via trappen die door Nepalese Sherpa’s zijn gelegd. Daar vandaan heb je prachtig uitzicht op het Romsdal. Iets wat ik vandaag zeker niet had getrokken. Jammer maar er komen nog een paar leuke dingen.

Het avondeten was de barbecue op twee wegwerp barbecues van een euro vijftig per stuk. Het was even spannend maar uiteindelijk branden ze beiden en hebben we al het vlees opgebraden. Natuurlijk niet alles op, want je hebt altijd te veel. Maar de buikjes zitten weer alle vijf lekker vol. Zojuist nog even genoten van een prachtige zonsondergang die zich afspeelde op de Trollvege wand. Nu weer tijd voor ontspanning en lekker verder snotteren. Morgen vertrekken we naar onze één na laatste stop.

chantant detail: Geen Geocaches gedaan vandaag….

Comments are closed.