Dag 2 Dusseldorf – Miami / Florida City

27 april 2013 Florida City – Vanmorgen ging de wekker om 06.00 uur, zodat we om 07.00 uur de ‘shuttle bus’  konden pakken naar het vliegveld. Na een minuut of 10 waren we op het vliegveld. Wat achteraf te laat was, omdat we bij de incheck muts te horen kregen dat we de laatste plekjes op moesten vullen. De één daar, de ander daar en de ander dan weer daar. Dat mocht te pret niet drukken! Zo’n 10 uur later zetten we veilig onze voetjes op Amerikaanse bodem. ‘Eventjes!!!’ door de security check, koffers op halen en dan vol spanning de huur auto ophalen. Gelukkig was de reservering een feit. We hadden namelijk in augustus 2012 via internet een auto gehuurd bij Holiday Cars, want dat was voordelig als je deze meteen met je vliegtickets boekt. Helaas ging die failliet in december 2012 en konden we naar onze centen fluiten. We hebben toen rechtstreeks bij National een auto gehuurd, die bij aankomst netjes op ons stond te wachten. Het is een mooie donkergrijze Jeep geworden.

Vanuit Miami zijn we naar de Travellodge in Florida city gereden. Een kamer voor 75 dollar per nacht is goed betaalbaar en zo zitten we morgen dicht bij Everglades national park.

Zojuist nog een lekker broodje van de subway gegeten met een lekker drankje en dan vast voorbereiden op een dikke jetlag morgen vroeg.

Hoowdy hoow fokes , see you tommorow.

Comments are closed.