Dag 3 Wedding drive thru Las Vegas

Starting Location: Las Vegas, Amerika

Final Destination: Williams, Amerika

Afstand: 344 km.

Reistijd: 3,15 uur

Hotel: M Star Route 66

25 april 2016 – Wedding drive thru. Vanmorgen zijn we ook weer vroeg wakker, de jetlag is nog steeds aanwezig. We zouden rond half 11 opgehaald worden door de shuttle bus, dus we konden rustig aan doen. Eerst een koffie bij de Starbucks, waarna we een rondje gelopen hebben door het winkelcentrum van Caesar Palace, een overdekte stad lijkt wel. Helaas waren de winkels nog dicht op dat tijdstip, goed voor de portemonnee dus.

Daarna was het wachten op onze super Shuttle. Bij de receptie na een uur maar eens even laten bellen. Bleken ze gisteravond al op ons hebben staan te wachten. 10:30pm in plaats van AM en ook nog een op de verkeerde datum. Foutje in de reservering. Sukkel dat ik ben. Ik had al tegen Brigitte gezegd dat ik een mailtje gekregen had van de shuttle service of we een goede reis gehad hadden. Dus Brigitte zei nog als grapje, “heb je 10.30 pm ingevuld dan”? En ja hoor. De shuttle bus stond dus al gisteravond op ons te wachten.

We hebben maar een taxi gebeld die ons rechtstreeks naar de rental car service bracht. Elk nadeel heb z’n voordeel. Op naar Alamo waar we in Nederland de gereserveerde auto op konden gaan halen. Na de incheck konden we een mooie zwarte Jeep Patriot volladen met onze spullen. De Garmin Montana GPS als navigatie op de voorruit geplakt en we waren klaar om te gaan.

We zijn als eerste een leuke Geocache gaan bezoeken. The Wedding Chapel. Dit is een wedding drive thru en voor degene die dachten dat Brigitte en Nick echt getrouwd zijn? Helaas het was maar een Geocache. Daarna via een outlet Mall naar Williams gereden. Hier hebben we een broodje bij de Subway gehaald en zijn we vroeg ons mandje in gegaan. Morgen staat de wekker namelijk op 5uur. Op naar de Grand Canyon voor THE HIKE.

Comments are closed.