Lemmer Friesland

Dag 5 Groningen – Thuis

We hebben heerlijk geslapen in ons nieuwe frisse kamertje. We waren lekker vroeg wakker, aangezien we gisteren ook vroeg lagen te slapen na de zware dag. Vanmorgen de laatste restjes ontbijt opgegeten met een lekkere Nespresso koffie.

Daarna was het weer de spullen bij elkaar zoeken en in de tassen doen, alvorens deze weer richting de auto konden. Nog even de voorraam van de auto schoonmaken en de reis naar Brabant kon beginnen.

We wilde stoppen in Giethoorn, maar hier hebben we toch vanaf gezien. Het werd vandaag bijna 30 graden en dan door dit toeristen bolwerk gaan wandelen vonden wij geen fijn idee. Als alternatief zijn we even gestopt in het prachtige Lemmer. Hier deden we nog twee Geocaches en hebben we even door het mooie centrum gewandeld.

Daarna weer de auto in, totdat we het bord “Bataviastad” tegen kwamen. “Zullen we even gaan shoppen”? En ja hoor afslag af en de auto parkeren bij een leeg Bataviastad. Er was niets te doen. Heerlijk shoppen zo. Karin heeft jawel een jurkje gekocht en ik kwam nog een Columbia winkel tegen.

Toen was het door naar Den Bosch. Even Nick feliciteren voor zijn verjaardag en na een uurtje verder richting Waalwijk om daar nog even naar Jennifer te wandelen om ook haar te feliciteren voor haar verjaardag.

Over een goeie 90 dagen hebben we de echte grote vakantie. Dan gaat het naar de US of A.

Comments are closed.