Dag 7 Bad weather in Manatee county

Het weer is sinds gistermiddag omgeslagen. Vanmorgen werd ik gewekt door een harde knal wat onweer bleek te zijn. Het goot en onweerde flink. Om ons heen hoorde je de sirene’s van brandweerwagens. Even naar accuweather om het weerbericht maar eens te bekijken.
 
 
De vlek rond Naples (links) was dus gaande. Ontbijten in de regen, want hier hebben ze altijd ontbijt buiten en ‘s morgens regende het er nooit. Behalve als wij er zijn dan !!!! Na het ontbijt hebben we Naples snel achter ons gelaten om richting Crystal river te gaan. Dit stukje Florida staat bekend om de Manatees. Net voordat we de dikke 300 kilometer erop hadden zitten zijn we gestopt bij Homosassa. Hier is een klein dierenparkje waar ze dus ook deze geweldige zeekoeien hebben.
 
Niet alleen zeekoeien maar ook andere geweldige dieren die we door de week heen eigenlijk al gezien hadden. Het enige verschil was nu dat ze niet wegrende of wegvlogen, maar netjes bleven zitten.
 
 
Na het dierpark was het nog maar enkele kilometers naar Crystal River, waar we nu zijn. Ook hier is het weer niet geweldig. We halen net 20 graden en dat wordt dus morgen koud leiden als we om 6:15u gaan zwemmen met de zeekoeien. Vandaag hebben we afgesloten met een echt Amerikaans vreet festijn bij Fatboys BBQ. Kijk maar eens naar de vette hap op de bordjes. Ohh ja dat waren de overblijfselen.
 
 
Zo meteen lekker vroeg ons nest in, want morgen moet er worden gesnorkeld….
 
Tot morgen.

Comments are closed.