Dag 7 Skiën Feldberg

Starting Location: Neuglasshütten, Duitsland

Final Destination: Neuglasshütten, Duitsland

Hotel: Hotel-Pension Kräutle

2 januari 2018 – Neuglasshütten. Vannacht is er toch weer 5 centimeter sneeuw bijgevallen. Van die half natte goed plakkende sneeuw. Voor mensen die een sneeuwpop wilde maken uitermate geschikt. Daar zijn wij niet van, maar na het ontbijt was het toch een half uur lang de auto uitgraven. Alles zat goed vastgevroren, want de onderlaag van de sneeuw was ijs geworden. Uiteindelijk de skidragers erop kunnen zetten, want onze laatste dag gingen we dan skiën op de Feldberg.

Gisteren al even verkend en vandaag voorbij de drukte gereden richting Todtnau en daar hebben ze een mooie parkeerplaats. Skiën van het dak, schoenen aan en richting de stoeltjeslift.

Uiteindelijk hebben we enkele uren heerlijke afdalingen gemaakt. Als laatste nog een toer richting de Seebuck. Met op de weg terug, een voor Karin uitdagende brug, over de weg. Maar ook dat heeft ze gered. Fijn dat veel sleepliften zijn vervangen door stoeltjesliften. Karin vond het een perfect gebied. Wie weet voor herhaling vatbaar, want we hebben hier een perfecte week gehad.

Vanavond hebben we weer lekker gegeten met Hedwig, Gilbert, Axel en Inge met als afsluiter een snaps. Nu is het weer de spullen pakken en morgen in de storm naar huis.

Comments are closed.