Dag 9 Flooding and tornado warning in St. Augustine

Starting Location: St. Augustine, Amerika

Final Destination: St. Augustine, Amerika

Hotel:  Disney’s Caribbean Beach Resort

Tot nu toe weten we maar al te goed hoe Accuweather in Amerika werkt. Dit is de buienradar van Amerika. Meestal begin ik de dag door te nemen, maar het was tot zonet best wel spannend toen we van ons eten terug liepen naar ons hotel. Toen we bij ons restaurant “The raintree“, weg gingen zat de bar vol met mensen die met aandacht naar de lokale tv zaten te kijken. De hemel was gevuld met alleen maar weerlicht. Ik heb al veel onweer gezien, maar dit was niet normaal. Een toepasselijke naam van het restaurant,  vind je niet?
 
In ons hotel aangekomen was er een tornado warning. De straten waren compleet volgelopen. Dus we waren we lekker aan een douche toe. Karin kon eindelijk weer opgelucht ademhalen, toen de tornado warning cancelled was.
 
Morgen wordt het beter zeggen ze. Daar hopen we dan ook maar op. De Sunshine State noemen ze Florida, maar waarschijnlijk toch niet altijd, want we hebben de laatste dagen al heel wat water mogen verwerken.
 
Wat hebben we vandaag eigenlijk nog meer gedaan. Eigenlijk niet zo veel, want de hele dag heeft het geregend. Dan maar naar de shoppingmall. De koffer weer wat voller terug naar Nederland, want shoppen dat kun je overal hier. Na het shoppen dus even naar st. Augustine en daarna dus naar het restaurant. Nadat het meeste was overgetrokken heeft Karin nog even een stukje gefilmd. Tel het aantal flitsen maar. Niet Normaal en in deze film is het al een stuk minder dan een half uurtje hiervoor.
 
Morgen richting Orlando via Daytona. Hopelijk krijgen we nu dan eindelijk lekker bakweer, want onze brandplekken van Duck key zijn ondertussen allang weer verdwenen.

Comments are closed.