Drentsche AA

Drentsche AA

maandag 5 juli 2021 – Toen we vanmorgen de gordijnen open deden stortregende het. Volgens de buienradar zou dit niet al te lang gaan duren, dus zijn we daarna maar op het gemak naar het ontbijt gegaan. We hebben weer lekker ontbeten. Moet wel bekennen dat het grijsgehalte, dat zeg ik verkeerd. Leeftijdsgrens van boven de 60 hier wel heel erg hoog is. De enigste jeugd hier is het bediend personeel.

Toen we terug kwamen op de kamer bleek onze kamer al gedaan te zijn door de huishouding. Twee dagen geleden moesten we wachten tot drie uur in de middag en nu is het al voor tien uur gedaan. Ze boeken vooruitgang zullen we maar zeggen.

Daar gaan we weer.

Na de regen komt zonneschijn dus hub in de auto en achter de bui aan richting Grolloo. Hier had ik mijn oog laten vallen op een geotrail van 8 kilometer. Wei en Bos was een trail met 25 caches. We hebben weer prachtig gewandeld door de natuur. Het was wel flink nat en de regenjas bleef aan. Nog meer muggenbultjes en of processierups jeuk kunnen we niet meer aan. Zelfs Karin is gebeten door muggen. Iets waar ze altijd van roept dat jeukt toch niet bij mij.

Assen

Nadat we klaar waren met het cachen zijn we naar Assen gereden. Even boodschappen doen bij de Jumbo. Lege flesjes inleveren en meteen weer nieuwe inslaan. Nog wat te snoepen voor vanavond en daarna nog even door naar het centrum. Op zoek naar een Kruitvat om wat middeltjes tegen verbranden en muggenbeten kopen. Ook wilde ik nog even bij de Bever naar binnen, maar dit is weer één van de winkels die op maandag dicht is.

Binnendoor

Terug bij de auto zijn we weer lekker binnendoor terug gereden naar het hotel. Zo kwamen we langs kamp Westerbork en het plaatje Amen. Morgen gaan we hier nogmaals naar toe terug om dan het melkwegpad te lopen naar het oude kamp Westerbork. Terug bij het hotel na vele binnendoor wegen hebben we de boodschappen naar de kamer gebracht en was het tijd om even te douchen en badderen.

Daarna konden we weer aanschuiven voor het avondeten. En jawel voor de tweede keer deze week zijn ze de tweede consumptie vergeten.

Comments are closed.