Reëenberg Het pad der 7 zonden

Richting Amersfoort

De planning was dat we vanmorgen rond 9 uur wilde aanrijden richting de Veluwe. Konden we op de heenweg nog wat caches doen en een multi met veel favorieten punten. Maar zoals het altijd gaat met ons wordt het dan 10 uur. Eerst even langs Anton en Annemarie om wat eten af te geven die bijna aan de datum waren. Daarna door richting de eerste cache “Hotel Dullemond”.

Hotel Dullemond

Dit is ooit een hotel geweest, maar nu is het compleet vervallen en een echte lost place. Struinen door het hotel is er niet echt bij, want het staat op instorten. Na een 20 minuten ronddwalen en natuurlijk weer een smiley op de kaart van Nederland erbij zijn we verder gereden richting cache nummer twee.

Deceptie

“Zwemmen met watervrees”. Een leuke cache waar midden in het bos een soort van zwembad was gemaakt met Playmobil poppetjes. Na deze vondst was het door naar de hoofdcache de multi “Het pad der 7 zonden”. Na een vlotte start, waar wat benauwd kijkende mensen bomen aan het zagen waren. (Illegaal riepen we al) Liepen we bij wp3 vast op een opdracht die ons de hele verdere tour parten speelde. WP4 en WP5 waren door natuurmonumenten verboden en zo waren al snel bij WP6. Een beetje afwijking maar eigenlijk alles netjes kunnen vinden. Dan komen we bij het één na laatste waypoint. Hier moesten we een crypex open die diep in de grond verstopt zat. We zagen nog dat een wild zwijn snel de benen nam. Volgens mijn beleving hobbelde er ook nog wat klein kroost achteraan. Toen we de crypex eindelijk boven de grond hadden misten we 2 van de 7 cijfers. Shit dan hebben we toch weer eens wat vergeten. De frustratie sloeg toe. Na wat proberen hadden we hem eindelijk open. Jammer maar nu kwam het. We moesten een kruispeiling maken. Hiervoor moesten we de graden bereken met de waardes die we hadden gevonden. We wisten al dat de waarde van WP3 niet geheel juist waren en uiteindelijk kwamen we ook niet op een punt uit waar de cache moest liggen. Na een wandeling van 7 kilometer stonden we dus met legen handen. Helaas niet gevonden en best wel gefrustreerd liepen we terug naar de auto.

 

Het hotel

Door naar het hotel. Daar kwamen we rond 15:30u aan. Een plekje zoeken op het parkeerterrein en inchecken. Kamer 145 werd het. Een prima kamer met airco en dat is heerlijk met de weersverwachting van de komende week. Nadat de spullen op de kamer waren gedropt zijn we nog even een rondje gaan wandelen. Even bij de paardjes kijken, want hier is het ook mogelijk om je eigen paard mee te nemen.

Om 17:00u mochten we gaan eten. Alles in tijdframes, want oh oh Corona. Een diner in buffetvorm. Een paar biertjes en we hebben bijna twee uur zitten eten.

Na het eten uitbuiken op de hotelkamer een beetje de discriminatie discussie gevolg op TV, maar ook snel weer afgezet. Geen zin in.

 

Comments are closed.