Rijssels Bos

Richting Rijssel

27 februari 2021 – Weer een weekendje in Nederland. De keuze was de regio rond de Sallandse Heuvelrug. Mooie natuur en een mooi hotel. Het Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug ligt in Rijssel. Anderhalf uur vanaf Waalwijk. Dus wat later in de ochtend zijn we begonnen aan de rit richting Rijssel. We hebben de auto geparkeerd bij het hotel en zijn toch meteen begonnen aan de geocache het Rijssens Bos. Een mooie route van ongeveer 4 kilometer door de bossen rondom het hotel. Het eerste waypoint was nogal een probleem, maar na een kwartiertje zoeken konden we eindelijk verder.

De log op de Geocache website.

“Heerlijk in het zonnetje gestart bij het Fletcher hotel. Bij wp1 ging het nogal stroef. Zeker 30 minuten gezocht en uiteindelijk met flink wat miswijzing de tag gevonden. Alle andere wp’s gingen soepel en er bleef een heerlijke wandeling over, waarbij we een originele cache verstop methode vonden en de cache. Jammer van het stuk langs de A1”.

Inchecken

Toen we terug waren bij de auto, hebben we onze spullen gepakt en hebben we ingecheckt. Er was bij het inchecken even wat onduidelijk wat betreft ons eten. Ik wist eigenlijk wel zeker dat ik alles erbij had geboekt, want tijdens deze corona periode is het niet handig om ergens anders te moeten eten. Maar wat bleek. Het stond gewoon op de factuur. De kamer was geweldig leuk. Een slaapgedeelte met een aparte ruimte om TV te kijken of te eten. Even het bier op het balkon gezet, zodat het vanavond lekker koud is. Daarna was het tijd om het avondeten te reserveren en een paar biertjes te drinken.

Nog eentje dan…

De dag sloten we af door nog even een paar kilometers te maken richting een oude V1 lanceerinrichting. Een giga cache log daar in de grond. De deksel afgewerkt met een dikke laag beton. Mooi gedaan. Terug bij het hotel hebben we lekker TV gekeken, een beetje gedronken en lekker bijtijds het bedje in.

Comments are closed.