Rondje Hoog Buurlo

Rondje Hoog Buurlo en wat andere caches

Na een slechte nacht van ons beide, waar we diverse keren wakker waren stond het ontbijt om 8 uur op het programma. Even wat kleren aan en richting restaurant. Daar hebben we even lekker gezeten met wat broodjes, spek etc. Een lekker bakje koffie en de nodige verse sap om het af te maken.

Rondje Fietsen

Om 9 uur hadden we de fietsen van de auto af en kon de geotour beginnen. Het rondje Hoog Buurlo stond op het programma. 30 geocaches met een totale lengte van ongeveer 16 kilometer. Alle caches waren goed onderhouden en soms moesten we goed zoeken. Stronken uitgeboord in bomen met daaraan de petling en soms een speciale container.

Het was af en toe afzien met de steile bergen die beklommen moesten worden met onze gewone fietsen. Geen trap ondersteuning voor ons. In het open stuk bij Radio Kootwijk kwamen we de schaapherder tegen met zijn schapen en op de achtergrond hoorde we eigenlijk constant het geluid van geweerschoten vanaf het militaire oefenterrein.

Wat nu?

Om half één waren we alweer klaar met het rondje. 30 geocaches later stonden we weer bij het hotel. Daar hebben we de fietsen in de fietsenstalling gezet. En na een korte opfrissing in de hotel kamer zijn we met de auto naar de geocaches gereden die we gisteren na de deceptie van de 7 zonden niet meer hebben gedaan. Wat een leuke caches waren dit. De uitgewerkte brandblusser en de andere waar we een keuze moesten maken uit 100 sleutels waren top. Nog eentje om het af te leren zijn we een paar kilometer verderop naar Geopoly vrij parkeren gereden. Geopoly is het monopoly onder geocaches. Een serie in heel Nederland. Deze was ook weer leuk. Een parkeerbord en een lange buis in de grond met daarop wat auto’s en de logrol.

De Avond

Al met al een topdag als het gaat over weer en caches. Terug bij het hotel hebben we ons appelgebak met koffie genuttigd. Gevolgd door een Latrappe, waarna het snel 17 uur was en we weer konden aanschuiven voor het avondeten.

Karin had nog contact gehad met Wendy. Die kennen we van het SRG weekend. Wendy kwam vanavond nog even gezellig bij kletsen en dat hebben we ook gedaan. 23:15u zijn we weer op onze hotelkamer. Tijd om het bed in te gaan en de muggenbulten te tellen. Mijn hele rechter schouder staat er vol mee. Ik telde er zojuist een stuk of 14. En dan heb ik het nog niet eens over de rest. 3 tussen mijn vingers, 5 op mijn armen etc. etc. Ze vinden me hier wel lekker denk ik. Morgen gaan we verder richting Noord Holland.

Comments are closed.