Hafenturm

Rondje noord Noord Holland

Om 7:45u werd ik wakker van de wekker en moet eerlijk zeggen dat ik nog best lekker had geslapen. Karin ook, dus dat viel allemaal wel mee.

Foutje

Tijdens het ontbijt ging het weer eens fout en werd onze bestelling bij een paar Duitsers afgeleverd die net binnen kwamen. Wij hebben daarna nog een kwartier mogen wachten alvorens wij konden eten. Gelukkig konden we wel al koffie en Jus ‘d oranje pakken. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen, maar door de tijd heen gaat hier best wel veel fout bij de bediening.

Voortuin caches

Na het ontbijt hebben we wat spullen gepakt en zijn daarna gaan toeren richting Den Oever. In het plaatsje Hyppolytushoef liggen een paar geocaches met heel veel favorietenpunten. Ter plaatsen waren het allemaal voortuin caches en daar passen wij voor. Wij zijn natuur cachers en geen gezellige mensen die hiervoor cachen. Blijkbaar is dit nogal hip hier. Vandaag wel 10 van dit soort caches op de listings voorbij zien komen. Dan maar niet en op zoek naar wat andere.

We hadden op een gegeven moment de auto geparkeerd. Fietsen eraf en fietsen. Hey ik ben de extra fles water vergeten en weer terug. Nogmaals op pad. Hey het fototoestel ligt nog in de auto. Uiteindelijk de fietsen maar weer op de auto en verder gereden, want de caches die hier lagen waren lastig met een korte broek te doen. Allemaal beestjes en daar wordt ik op het moment een beetje panisch van.

Woeste Willem

Uiteindelijk ten noorden van Hyppolytushoef de auto geparkeerd bij Woeste Willem. Even een korte wandeling door een natuurgebied aan de Waddenzee en toen met de fiets richting Den Oever. Over de dijk met zicht op de Waddenzee, Texel en Vlieland. Nog een paar bezoekjes aan caches en zijn daarna door Den Oever terug naar de auto gefietst.

Terug naar het hotel hebben we nog een paar kunststukjes bezocht. Bij het hotel leek ons het wel lekker om de gratis bittergarnituur op te eten. Jammer dat ze dan net de frietpan aan het schoonmaken zijn. OK dan gaan we weer. Nog één keer dan een trailtje op de fiets vlak bij het hotel. Door de harde wind viel het niet mee, maar aan het eind hadden we er toch weer 4 gevonden. De 5de bleef verstopt en aangezien we toch weer dicht bij het hotel waren was het nu wel tijd om te borrelen. Ook de bittergarnituur konden we bestellen. Na een paar blonde rakkers werd het tijd. Jawel!!!! Voor het zwembad. Een frisse duik in het zwembad deed goed. Even lekker afkoelen van de vele uren zon.

Sauna

Na de frisse duik konden we weer gaan eten. Ook dit was weer prima. Het enige foutje was dat ze de koffie vergeten waren en dat een 3 gangen diner bijna 2,5 uur duurt. Nu liggen we weer in onze eigen sauna. Ga nu afsluiten en alles van mijn bed afgooien. PFFFF wat is het heet.

Comments are closed.