Gele Hesjes

Dag 7 Fahl – Waalwijk

Starting Location: Fahl, Duitsland

Final Destination: Waalwijk, Nederland

Afstand: 643 km.

Reistijd: 7 uur, 14 minuten

Hotel: Thuis

23 maart 2019 – Waalwijk. Vanmorgen zaten we om 8 uur aan het ontbijt. Helaas zit het er weer op en moeten we weer naar huis. Ondertussen is het al een stuk drukker in het hotel. In het begin van de week waren we nog de enigste gasten, maar de afgelopen week zijn er diverse gasten bijgekomen. Zo hadden we daar de acteurs, een familie met een downer, 2 koppels uit België en een gezin uit Duitsland.

Na het ontbijt was het tijd om de spullen in de auto te laden en af te rekenen. Een rekening die zeker meeviel. Inclusief al het drinken en omdat ik nog een bierdouche had gehad kregen we nog een afscheidscadeautje. Nog even kort de week doorgenomen met de bazin en dan de auto in. Via Frankrijk naar Zweibrücken gereden om hier even nog te shoppen. Wordt ook zo’n traditie. In Frankrijk nog wat gele hesjes gezien. Ik dacht dat dit nu onderhand wel klaar was, maar blijkbaar niet dus.

Nu een uurtje shoppen in ZweiBrücken en wat lichter in de portemonnee gingen we weer op weg voor de laatste 4 uur naar huis. Bij Francorchamps verdween de zon. Het was lekker rustig op de weg en pas bij Luik werd het wat drukker. Toen we Brabant binnen reden begon het te regenen. Wat jammer dat de zonnige dag wat grijzer werd afgesloten. Bij Den Bosch hebben we nog even wat gegeten bij van der Valk en toen was het nog een klein stukje naar huis.

Comments are closed.