• Start
  • Diensten
  • Onderhoud

Support

Een website is eigenlijk altijd in ontwikkeling. Dat is ook het mooie van een CMS Website, u kunt altijd blijven optimaliseren. In principe kunt u, nadat uw website is opgeleverd, het meeste zelf bijhouden. Het kan natuurlijk zijn dat u liever heeft dat FT Design aanpassingen op uw website doorvoert. Dit doet FT Design graag voor u. U kunt een support contract afsluiten waarmee we u het werk uit handen nemen en een snelle afhandeling bieden. Wanneer u niet van dit soort contracten houdt, kunnen wij u ook prima helpen. U mailt en wij gaan aan de slag!

Veiligheid & onderhoud

Wij werken veel met Joomla. Dit is een Open Source CMS. met vele voordelen maar u moet er wel voor zorgen dat u Joomla up to date houdt. Wanneer dit niet gebeurd loopt u de kans dat uw Joomla website niet meer zo veilig is als bij oplevering. Een Joomla website moet echt met enige regelmaat van een update voorzien worden om veiligheidslekken te dichten.
Wij nemen dit werk voor u uit handen zodat u hier niet zelf naar om hoeft te kijken. We maken hier heldere afspraken over zodat u gegarandeerd met een recente versie van Joomla werkt en zich geen zorgen hoeft te maken.
Mocht er onverhoopt toch iets vreemds gebeuren op uw website dan lossen wij dit voor u op, zonder bijkomende kosten.

We've got your back-up

Heeft iemand per ongeluk iets verwijderd of een fout gemaakt of er is iets anders gebeurd waardoor de pagina niet meer bereikbaar is, dan heeft FT Design een back-up paraat. In een mum van tijd hebben we de meest recente versie weer terug online. Wij kunnen voor u de volledige back-ups verzorgen.