• Start
 • Diensten
 • Website Diensten

Nieuwe Website

Als u een nieuwe website wilt en u wilt niet teveel betalen, dan bent u bij FT design op het goede adres. Ik verzeker u ervan dat ik een professionele website bouw, die u na oplevering makkelijk zelf kunt onderhouden. Ik ben Klantgericht biedt u service en denk met u mee, zodat ik aan uw wensen kan voldoen.


Hoe pakt u dit nu aan? Neem allereerst contact op met FT design. Dit kan bij voorkeur via e-mail of via het contactformulier op deze website. Bellen kan natuurlijk ook. Overdag ben ik helaas beperkt bereikbaar. Geen nood, want als u de voicemail inspreekt neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

We maken daarna een afspraak om eens kennis te maken en over de ideeën te praten. Na dit gesprek heb ik een idee waar u met uw website heen wilt. FT design zal de aanvraag bekijken en zal op basis hiervan een offerte uitbrengen. Hierin worden de door u gewenste items meegenomen. U heeft dan een richtprijs voor wat een website gaat kosten.

Waarom een afspraak maken om uw wensen te bespreken? Er zijn twee belangrijke redenen waarom ik liever persoonlijk met u wil spreken dan b.v. per e-mail:
 • In een offerte maken wij een vertaalslag van uw wensen naar de onderdelen die wij daarvoor moeten ontwikkelen/bestellen. Een persoonlijk gesprek maakt het eenvoudiger om uw antwoorden correct te interpreteren. Dit voorkomt misverstanden tijdens de ontwikkeling van de website.
 • Soms weet een opdrachtgever niet goed hoe hij zijn wensen moet verwoorden. De ervaring leert dat wij hier in een persoonlijk gesprek samen prima uit komen.
Nadat u akkoord gaat met de uitgebrachte offerte zal ik een testomgeving opzetten. Na voltooing van deze testomgeving heeft u de mogelijkheid om de eerste versie van de website te testen. Ook kunt u gewenste wijzigingen aan ons doorgeven.

Als u uw website uiteindelijk goed bevind, dan zal de website bij uw website provider worden geinstalleerd, mits dit natuurlijk mogelijk is. Dit zal FT Design voor u uitzoeken. Soms zal het voorkomen dat uw huidige provider geen CMS ondersteund. FT Design zal u dan voorzien van informatie welke stappen moeten worden ondernomen om de website online te krijgen.

Zodra alle mogelijke problemen zijn opgelost is uw website klaar en staat online. FT Design zal u daarna de factuur sturen. Zodra deze is betaald zal FT Design u voorzien van een e-mail met alle gegevens van uw website. Wachtwoorden en instellingen die uw website aangaan.

Hierna kunt u uw website zelf gaan beheren. FT design kan dit ook voor u doen, maar u bent ook in de gelegenheid om dit aan iemand anders uit te besteden.

Responsive

Een term die de laatste jaren steeds meer wordt gebruikt. Waar het eigenlijk op neer komt is dat uw website wordt geprogrammeerd zodat deze juist op een smartphone of tablet wordt weergegeven. Simpel gezegd passen responsive websites zich aan naar de scherm resolutie die een bezoeker van de website gebruikt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Er is slechts één website die veranderd qua layout afhankelijk van welke resolutie er gebruikt wordt.

Gezien de verscheidenheid in beeldscherm resoluties alsmaar zullen toenemen is dit een belangrijk punt in de ontwikkeling van een website. Voor elke resolutie wordt bepaald wat er wordt getoond en in welke hoedanigheid. De tekst is dan altijd goed leesbaar zonder te zoomen. Deze techniek is ook uitstekend te combineren met uw website!

Daarnaast trekt Google websites die responsive zijn voor in de zoekresultaten. Een website die ook geoptimaliseerd is voor mobiel en tablets scoort hoger.

Wilt u weten of uw website mobiel vriendelijk is dan kunt u dat testen via deze LINK

Webhosting

Webhosting is een dienst die particulieren en bedrijven ruimte aanbiedt voor het opslaan van de inhoud die toegankelijk is via een website. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor te zorgen dat een website altijd beschikbaar is, worden deze opgeslagen bij een hostingbedrijf.

FT design probeert u hierin zo goed mogelijk te helpen. Ook kan ik u helpen bij het registreren van een domeinnaam (internet adres) en kan ik u bijstaan in het kiezen van uw webhosting provider (externe partij, waar de website neergezet wordt).

FT design werkt voornamelijk samen met PCextreme voor het hosten voor uw webpagina. Maar natuurlijk kunnen wij ook met uw eigen provider werken, mits deze voor CMS ondersteuning biedt.

De kosten voor het hosten en domeinregistratie zijn voor u en zitten niet in de projectprijs.

 

Website Upgraden

Zoals alle software is ook Joomla aan vernieuwing onderhevig. Op het moment worden Joomla websites ontwikkeld met versie 3.x. Gebruikt uw website nog de oude Joomla versie en wilt u deze naar een hogere nieuwe versie upgraden dan kan Ftdesign dit voor u uitvoeren. De nieuwste extenties kunnen dan weer gebruikt worden en zo blijft uw pagina veilig tegen hackers e.d.

Upgrade van de oude Joomla 1.5 naar Joomla 3.(x)

Voor een upgrade van een Joomla 1.5 website naar Joomla 3.x maken wij gebruik van een stukje software. Deze extentie copieerd alle content van uw website naar de nieuwe website. Interne links en Menu items moeten we handmatig aanpassen. Daarnaast moeten we voor de gebruikte extensies en plugins nieuwe versies installeren en configureren. De gebruikte template moet worden vervangen door een nieuwe of andere template, zodat deze werkt met Joomla 3.

upgrade Joomla 1.6, 1.7 of Joomla 2.5 naar Joomla 3.(x)

De snelste en goedkoopste upgrade is de upgrade vanaf Joomla 1.6 naar de laatste Joomla versie 3.x. Vanaf deze versies kunnen we de ingebouwde functionalitiet gebruiken. De huidige extensies en template moeten vooraf worden geupgrade of worden vervangen, zodat deze weer werkt met Joomla 3.

upgrade Joomla 3.(x) naar Joomla 4

De snelste en goedkoopste upgrade is de upgrade vanaf Joomla 1.6 naar de laatste Joomla versie 3.x. Vanaf deze versies kunnen we de ingebouwde functionalitiet gebruiken. De huidige extensies en template moeten vooraf worden geupgrade of worden vervangen, zodat deze weer werkt met Joomla 3.

Website Redesign

Ik geloof dat net als bij een auto, websites in de tijd de nieuwigheid verliest . Doordat er nieuwe technologiën en software mogelijkheden op de markt verschijnen, kan het zijn dat uw website oud overkomt bij bezoekers . FT design kan uw oude website een nieuwe frisere uitstraling geven. Met een nieuw uiterlijk en met de nieuwste en beste geavanceerde functionaliteiten. FTdesign kan uw vertrouwde website deze nieuwe frisse update geven.

Functies die kunnen worden geïntegreerd in uw website;

 • Gebruikerstoegangsbeheer
 • Responsive mogelijkheid
 • Fotogallerij
 • blog
 • video's
 • Custom Functionaliteiten
 • Aangepaste formulieren
 • En vele anderen

Verhuizen

Tegenwoordig zijn er heel veel providers. Dit was enkele jaren geleden wel anders en u bent niet de enige die een te duur webhosting abonnement heeft bij één van deze providers. Heeft u een Joomla CMS website en wilt u deze ergens anders laten hosten dan kan FT design u hierin van dienst zijn.

Het enige wat u hoeft te regelen:

 • verhuiscode bij uw huidige provider opvragen.
 • inloggegevens huidige website aanbieden, zodat ft design een backup kan maken
 • bedrijfsgegevens voor het bestellen van de nieuwe hosting.
 

Wat verwacht de klant?

Tijdens een gesprek kan de klant hun verwachtingen kenbaar maken. Dit kan persoonlijk, via mail of via een telefoongesprek. Hierin kunt u aangeven wat de website allemaal aan opties zou moeten bezitten. FT design kan zich dan hierin verdiepen en u eventueel in tegemoet komen.

Er zijn twee belangrijke redenen waarom wij onze vragen liever persoonlijk met u doornemen dan per e-mail:

 1. Een persoonlijk gesprek maakt het eenvoudiger om uw antwoorden correct te interpreteren. Dit voorkomt misverstanden tijdens de ontwikkeling van de website.
 2. Soms weet een opdrachtgever niet goed hoe hij zijn wensen moet verwoorden. De ervaring leert dat wij hier in een persoonlijk gesprek samen prima uit komen.

De klant is altijd koning.

Wij proberen u zo goed mogelijk te helpen. Ook kan ik u helpen bij het registreren van een domeinnaam (internet adres) en kunnen u bijstaan in het kiezen van uw webhosting provider (externe partij, waar de website neergezet wordt).

FT design werkt samen met divers providers voor het hosten voor uw webpagina. Maar natuurlijk kunnen wij ook met uw eigen provider werken, mits deze voor CMS ondersteuning biedt.