Nieuwe Website

Nieuwe Website

Als u een nieuwe website wilt en u wilt niet teveel betalen, dan bent u bij FT design op het goede adres. Ik verzeker u ervan dat ik een professionele website bouw, die u na oplevering makkelijk zelf kunt onderhouden. Ik ben Klantgericht biedt u service en denk met u mee, zodat ik aan uw wensen kan voldoen.


Hoe pakt u dit nu aan? Neem allereerst contact op met FT design. Dit kan bij voorkeur via e-mail of via het contactformulier op deze website. Bellen kan natuurlijk ook. Overdag ben ik helaas beperkt bereikbaar. Geen nood, want als u de voicemail inspreekt neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

We maken daarna een afspraak om eens kennis te maken en over de ideeën te praten. Na dit gesprek heb ik een idee waar u met uw website heen wilt. FT design zal de aanvraag bekijken en zal op basis hiervan een offerte uitbrengen. Hierin worden de door u gewenste items meegenomen. U heeft dan een richtprijs voor wat een website gaat kosten.

Waarom een afspraak maken om uw wensen te bespreken? Er zijn twee belangrijke redenen waarom ik liever persoonlijk met u wil spreken dan b.v. per e-mail:
  • In een offerte maken wij een vertaalslag van uw wensen naar de onderdelen die wij daarvoor moeten ontwikkelen/bestellen. Een persoonlijk gesprek maakt het eenvoudiger om uw antwoorden correct te interpreteren. Dit voorkomt misverstanden tijdens de ontwikkeling van de website.
  • Soms weet een opdrachtgever niet goed hoe hij zijn wensen moet verwoorden. De ervaring leert dat wij hier in een persoonlijk gesprek samen prima uit komen.
Nadat u akkoord gaat met de uitgebrachte offerte zal ik een testomgeving opzetten. Na voltooing van deze testomgeving heeft u de mogelijkheid om de eerste versie van de website te testen. Ook kunt u gewenste wijzigingen aan ons doorgeven.

Als u uw website uiteindelijk goed bevind, dan zal de website bij uw website provider worden geinstalleerd, mits dit natuurlijk mogelijk is. Dit zal FT Design voor u uitzoeken. Soms zal het voorkomen dat uw huidige provider geen CMS ondersteund. FT Design zal u dan voorzien van informatie welke stappen moeten worden ondernomen om de website online te krijgen.

Zodra alle mogelijke problemen zijn opgelost is uw website klaar en staat online. FT Design zal u daarna de factuur sturen. Zodra deze is betaald zal FT Design u voorzien van een e-mail met alle gegevens van uw website. Wachtwoorden en instellingen die uw website aangaan.

Hierna kunt u uw website zelf gaan beheren. FT design kan dit ook voor u doen, maar u bent ook in de gelegenheid om dit aan iemand anders uit te besteden.