Een website is tegenwoordig het digitale visitekaartje van een bedrijf in een wereld met steeds meer internetbezoekers en steeds snellere internetverbindingen. Internet biedt u de mogelijkheid uw bedrijf te presenteren en uw doelgroep te bereiken.

Geen rare contracten, maar gewoon een factuur voor wat er voor u gedaan wordt

Wie is FT Design

FT Design is ontstaan, omdat een hobby iets te groot werd. Jarenlang ben ik al bezig om websites te ontwerpen en deze mooi op het internet te laten verschijnen. De prioriteit lag voornamelijk om lokale clubs en stichtingen vrijwillig van een website te voorzien. Na enkele jaren was daar op eens het bedrijfsleven die ook graag van mijn diensten gebruik wilde maken. Een vriendendienst werd langzamerhand steeds lastiger en als deze bedrijven een factuur wilden ontvangen, dan moet je iets. Begin juni 2013 is FT Design gestart. Nu eens kijken of het kleine bedrijfje kan blijven bestaan....

Met de nodige jaren aan ervaring in het opzetten en programmeren van websites kunt u vertrouwen op een professionele en technisch in orde zijnde site. Het design van uw webpagina gaat verder dan alleen het toepassen van uw huisstijl. Ook qua techniek komt er veel bij kijken. Ik streef ernaar de website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te houden, met een heldere navigatiestructuur en een duidelijke uitstraling. Ik bouw websites met CMS. CMS is  een content - beheersysteem of contentmanagementsysteem. Een softwaretoepassing, meestal een webapplicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren. Met een op Word lijkende editor is het mogelijk uw eigen website bij te houden. U kunt afbeeldingen en teksten wijzigen. De website wordt op de achtergrond gestuurd met het CMS van Joomla.

Ervaring in het opzetten en programmeren van websites..

Uiteraard wordt uw website zoekmachine vriendelijk gebouwd. Goed scoren in de zoekmachines begint al bij de ontwikkeling van uw internetpagina. Wij maken samen met u een volledig werkende website waar we u de mogelijkheid geven om de site met uw eigen data aan te vullen.

Een website moet natuurlijk worden onderhouden en van tijd tot tijd van actuele informatie worden voorzien. Dit onderhoud kunt u door ons laten uitvoeren, tegen een vast bedrag per maand of uurtarief, maar natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om dit in eigen beheer te doen. Na oplevering en betaling zal u alle benodigde gegevens krijgen, zodat u dit zelf allemaal kunt regelen.

Welkom bij FT Design.