Nieuwe Website
Website

Nieuwe Website

Als u een nieuwe website wilt, maar toch niet teveel wil betalen. Dan bent u bij FT design verzekerd van een professionele website die u na oplevering makkelijk zelf kunt onderhouden. Klantgerichtheid, service en...

Lees meer....

Huisstijl
huisstijl

Huisstijl

Iedere organisatie heeft een huisstijl, vaak zonder dat men daar altijd weet van heeft: de manier waarop men zaken doet, de presentatie van een bedrijfspand, de bedrijfsauto, drukwerk, website , een advertentie etc. behoort allemaal tot de huisstijl.

Lees meer....

Klant
Klant

Klant

Wij proberen u zo goed mogelijk te helpen. Ook kan ik u helpen bij het registreren van een domeinnaam (internet adres) en kunnen u bijstaan in het kiezen van uw webhosting provider (externe partij, waar de website neergezet wordt).

Lees meer....

Telefonische bereikbaarheid
Contact

Telefonische bereikbaarheid

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10:00–22:00
18:30–22:00
20:30–22:00
18:30–22:00
18:30–22:00
-
-
Offerte
Redesign

Offerte

De kosten voor een eigen website zijn afhankelijk van veel factoren. Uit hoeveel pagina's moet de website gaan bestaan en welke extra features wilt u gebruiken op uw pagina. Doordat er zoveel factoren meespelen is het lastig om nu al te bepalen wat het uiteindelijk totaal bedrag gaat zijn. Daarom kunt u via dit formulier een offerte aanvragen.

Lees meer....

Bedrijfsgegevens FT Design
Contact

Bedrijfsgegevens FT Design

FT Design
Michaƫl Schattefor
Prof. Krabbestraat 20
5142 CL, Waalwijk
06 - 5321 3042
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rekeningnummer:
NL25 RABO 0116 1633 13

Afdrukken E-mailadres